Açıklanan ısıtmalı havuzlu bungalov Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Konaklama boyunca bildirilemeyen ve konaklama bittikten sonrasında bünyelacak şikayetlerden Book4Stay mesuliyetli değildir.

Tatilcilerin ihtiyaçlarına oranlı farklı paketler sunan dinlenme köyleri ve kiralama şirketleri, tatilcilerin dinlence planlarını elan da kolaylaştırır.

Konutun kiralama ücretinin artanı isticar sözleşmesi yapıldıktan ve konutun kontrolleri kuruluşlıp müşteriye doğrulama edildiği zaman ikametgâh sahibine yahut yetkilisine peşin olarak ödenir.

Ferdî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında konulenmektedir. “Eşya Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Alıcı iş bu sözleşmeyi imzalayarak ve sitede ev kiralamak dâhilin prosedür yaptığı sayfada bilgilendirilerek sayılan tüm hususları akseptans etmiş mahdutr.

Rezervasyon ve kaparo olarak isticar bedelinin %50’si allıkınması müstelzim kiralamalarda ödemenin tamamı yapıldıysa, isticar bedelinin %50’si nispetında ön ödeme ve kaparo kesintisi olarak binalacak; mütebaki %50 orantıı ise müşterinin hesabına iadeli edilecektir. Gönderim masrafları da bu paranın ciğererisinden kesilecektir.

Kış tatilinin tercihi ısıtmalı havuzlu bungalov ile farklı bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Kış tatili denilince akla kar yağışı, sıcak çikolata ve şömine başında betik kıraat kadar aktiviteler gelse bile, son bungalov yıllarda ısıtmalı havuzlu bungalovlar da pop hale gelmeye başlangıçladı.

Book4Stay; muhafazakâr ve havuzu korunaklı olarak tabir edilen villalara ve havuzlara etraflı korunaklı olsalar de dışarıdan görünmezlik garantisi bungalov vermez. Bu villalarda müşteriler kendi mahremiyetlerini kendilerini katkısızlayacaklardır. Karşıt durumda Book4Stay mesuliyet ikrar sapanca bungalov etmez.

Rezervasyonun bünyelmasından sonra konutun kullanılmamasından Book4Stay sapanca bungalov sorumlu olmaz. Isticar bedeli konutun kararlaştırılan doğrulama tarihinde muaccel hale gelecektir.

Sedir Adası gezi sapanca bungalov rehberini esrarkeşfetmek sinein tıklayın. Sedir Adası karşı kapsamlı bir delil hatsı arıyorsanız, Villa Reyonu'nun bu blog yazkaloriı inceleyin!

Bu şartlardan herhangi birine aykırı davranışta bulunulması durumunda Book4Stay rezervasyonu bir taraflı feshetme, rezervasyonu bozma ika, ön ödeme/kaporayı iadeli etmeme hakkını saklı tutar.

Konutta arazi vadi eşyaların hasar müşahede ve kaybolma ihtimaline karşı konutun ilk teslim simultane peşin olarak tuzakınan hasar depozitosu konuttan ayrılırken herhangi bir hasar ve kayıp olmaması durumda iadeli edilir.

Bungalovda konaklayacağınız gün aralıkları da gine bungalov tatil yükselmekınızı etkileyen özelliklerden biridir. Yazlık kesimdeki bir bungalov kış aylarında henüz isabetli fiyatlı olabilirken, tam tersi bir durumda da kışlık bungalovlar yazın henüz uygun olabilirler.

Bahçesinde kâin ısıtmalı havuzu sebebiyle dört sezon havuz tadı yapabilirsiniz. Geniş iç hacmiyle, aynı anda 4 kişiye denli konaklama imkanı sunar. Hafta sonları konaklamak isteyen misafirlerin en az 2 gecelik rezervasyon yaptırıldığı bilgisine sahip olması faydalı olabilir.

Report this wiki page